Sdílené sklady vám ušetří peníze

Potřebujete v Praze a okolí někam uložit zboží a přemýšlíte o pronájmu skladu? Co takhle sdílené sklady? Sdílené sklady nabízejí vyšší flexibilitu skladování a v konečném důsledku i nižší cenu pravidelných měsíčních nákladů na metr čtvereční.

 

Praktické služby pro firmy

 

Jste-li malá nebo střední firma a máte v Praze a jejím blízkém okolí menší obchod, e-shop nebo „jen“ překladiště, pronájem vlastního skladu se vám pravděpodobně nevyplatí. Zvlášť tehdy, když vaše zboží není rychloobrátkové, když nepodléhá zkáze a když jeho objem není tak velký, že byste na něho potřebovali více než (řádově) desítky metrů čtverečních.

 

U sdílených skladů máte jistotu, že znáte konečnou částku pravidelných měsíčních nákladů na metr čtvereční a tyto náklady navíc můžete přizpůsobit svým tržbám. V rámci pravidelné měsíční platby totiž máte vše – nájem, energie i údržbu prostor, o kterou byste se jinak museli aspoň částečně starat sami.

 

Minimálně to platí u nás v Parkujskladuj, kde pronajímáme skladovací prostory rovnoměrně rozprostřené po Praze, jejichž velikost si můžete přizpůsobit svým potřebám. V nabídce máme skladovací plochy o velikostech od 1,5 do 85 metrů čtverečních.

 

Také pro jednotlivce

 

Skladovací plochy si u nás ovšem můžete pronajmout i jako soukromá osoba. I jednotlivcům totiž může sdílené skladování ušetřit nemalé částky. Pokud například patříte mezi šťastlivce, kteří v Praze vlastní garáž, nemusíte ji mít zaskládanou sezónními věcmi, které se vám nevejdou do bytu. Tyto věci jednoduše uložíte k nám do Parkujskladuj a garáž pak můžete využívat pro vlastní auto (případně pronajímat k jejímu původnímu účelu).

 

Jak firmám, tak jednotlivcům nabízíme v Parkujskladuj při skladování i vysokou flexibilitu. Pokud v průběhu času zjistíte, že vám pronajatá skladovací plocha nevyhovuje velikostně, stačí se spojit s naším obchodním zástupcem na +420 704 036 036 a stávající pronajímané prostory vyměnit za menší nebo větší.