Hledáte garážové stání v Praze?

 

Parkování v Praze je značně komplikovanou a finančně náročnou záležitostí. A to nejen pro přespolní řidiče, kteří mají ztíženou situaci modrými zónami, ale i pro samotné obyvatele Prahy, kteří ani v modrých zónách často nejsou schopni najít volné místo. A čím blíže centru, tím to zpravidla bývá horší.

 

Různé alternativy parkování

 

Řidiči, kteří chtějí, aby jim auto vydrželo bez úhony, často o parkování na ulici už ani neuvažují. Jenže zejména v lukrativních lokalitách příliš garáží v nabídce není - a když už nějakou najdete, bývají jejich ceny často vyšroubované do výšin.

Jenže i taková situace se dá řešit konstruktivně. Stačí se poohlédnout po sdílených garážových stáních, která se nacházejí v dosahu vašeho bydliště. Například garážové kapacity Parkuj Skladuj, provazované společností Extra Storage s.r.o., jsou k mání v Praze Vysočanech a Karlíně. 

 

 

Vyšší standard bezpečnosti

 

Standardem u garážových míst v našich parkovacích domech je vysoká úroveň bezpečnosti. Parkovací plochy jsou monitorovány 24hodinovým kamerovým systémem, který neustále sleduje ostraha. Díky tomu mohou být parkovací kapacity otevřeny i v noci a vy se tak ke svému autu dostanete kdykoliv.

Oproti individuální garáži ušetříte peníze (energie a údržba jsou zde v ceně), a oproti stání na ulici zase ušetříte svoje auto. V našem parkovacím domě totiž omezíte riziko klasických „ťukanců“ nebo poškození vandalem na úplné minimum.

 

Již od jednoho měsíce

 

V parkovacích domech Parkuj Skladuj v Karlíně nebo Vysočanech si můžete domluvit střednědobé až dlouhodobé parkování svého automobilu nebo motorky v délce trvání již od jednoho měsíce. Ať už vlastníte pěkné novější auto, na kterém vám záleží, youngtimer nebo něco ještě staršího, jsou služby Parkuj Skladuj praktickým a navíc cenově dostupným řešením bezpečného parkování vašeho vozu.