Garážové stání pro mimopražské: modré zóny už nebudou problém

 

Zavedení modrých parkovacích zón v Praze značně zkomplikovalo život motoristům, kteří v Praze pracují, dojíždějí sem za rodinou nebo zde i přechodně bydlí, ale nemají zde trvalé bydliště. Ti musejí nyní i mimo centrum hlavního města řešit, kam s autem, protože tři hodiny byť i placeného parkování často nestačí.

 

 

Když parkování komplikuje život

 

Existují různé životní situace, se kterými radní při navrhování a schvalování modrých parkovacích zón v Praze evidentně nepočítali. Může jít třeba o nutnost pravidelně navštěvovat blízkou osobu, která žije v bytě v hlavním městě nebo která je zde hospitalizována. Jenže vy máte trvalé bydliště na území středních Čech nebo i dál a P+R parkoviště je beznadějně plné. Nebo si představte situaci přespolního řemeslníka, který získal tříměsíční zakázku v Praze a potřebuje vyřešit parkování svého vozidla s vrtačkami a materiálem. 

 

 

Zaparkujte ve sdílené garáži!

 

Zpravidla cenově nejdostupnějším řešením těchto situací je parkování ve sdílených garážových domech přímo na území Prahy. U nás v Parkuj Skladuj vám nabízíme místa ve Vysočanech a Karlíně, a to s dobou pronájmu už od jednoho měsíce. Stačí si místo zarezervovat přes webový formulář nebo na telefonu 704 036 036. O vaše auto se postaráme a vám tak odpadnou starosti i výdaje spojené s krátkodobým stáním na ulici. A pokud u nás potřebujete zaparkovat jen na několik hodin, je vám k dispozici šikovná služba Mr.Parkit, která se soustředí na krátkodobé a střednědobé parkování.